Tuesday, April 17, 2007

На чия страна ще отиде Нейтън?


Както вече видяхме, Нейтън получи едно хубаво обещание за директно изстрелване в Белия дом от Линдерман, въпреки че Петрели беше готов да рискува политическата си кариера и да застреля директно магната. В очаквания 23 епизод ще бъдем свидетели на още шокиращи разкрития за плана на Линдерман, както и ще разберем нещо, което ще постави под съмнение принадлежността на Нейтън към отбора на добрите Герои.


(Текста по-надолу съдържа разкрития за бъдещото развитие на сериала - ваш е изборът дали да четете нататък или не).

Към разбулването на тази мистерия сочат няколко факта. Първо - силата на Линдерман. От кратките клипове-трейлъри стана ясна неговата способност - да лекува.

В момента, Нейтън се намира в отбора на добрите - виждайки плана на магната такъв, какъвто е: бълнувания на един властен и обезумял мъж. Но Петрели има едно "голямо" слабо място, за което Линдерман знае. Негови хора са се опитали да избутат от пътя колата на Нейтън преди време. Точно тогава Нейтън за първи път е открил спонтанно своята способност да лети, като е изхвърчал през люка на колата, оставяйки вътре жена си. След този инцидент, тя остава парализирана, и така поставя основите на вината и срамът, които Нейтън изпитва от своята способност.

Досега, Нейтън е използва само веднъж своята сила да спаси някой друг освен себе си - когато Питър скочи, убеден, че може лети. Неговият импулс да избяга (от катастрофата, както от г-н Бенет и помощника му) е отключил силата му и съответо е коствал способността на жена му да ходи. Затова спокойно може да причислим Нейтън към отбора на страхливците, а не към отбора на героите.

Тъй като е наясно с това, Линдерман ще го използва, за да манипулира Нейтън и да го принуди да се присъдини към него като му даде шанс да поправи грешката си. Финалната оферта на Линдерман ще бъде да излекува съпругата на Нейтън и тя отново да може да ходи. И Нейтън Петрели ще приеме.

Което ще означава, че Нейтън ще бъде първият от Героите, който ще премине към "Тъмната" страна.

С някои съкращения - това е мнението на Jon Lachonis.

Източник: BuddyTV

No comments: