Tuesday, May 8, 2007

Какви са били преди да станат Герои










Актьорът, който играе Тед, е участвал в сериала American Dreams, а по-късно взема участие и в House(на снимката) като болен от спин пациент.










Грег Грунберг участва в епизодична роля в един много нашумял сериал - Lost. Спомняте ли си пилота на самолета?Освен това играе в сериала Felicity(на снимката) и дава съвети на своите колеги в друг сериал - "Наричана още"











Актьорът, който играе Сайлър, е известен още и с ролята си на Адам Кауфман от сериала "24".









В своята телевизионна кариера Леонард Робъртс (ДиЕл) е участвал в Smallville, а също и като вампир при Бъфи. А снимката е от филма Drumline, където играе перкусионист - ръководител на университетски оркестър.










Али Лартър взима участие във филмите "Професия блондинка" и първите две части на " Предизвестена смърт". (на снимката).












Малкият Ноа Грей-Кабей е дете чудо в областта на музиката, защото още на 3 години е можел да свири на пиано. Неговата кариера е все още в началото - участвал е в сериала My Wife and Kids, има епизодични появи в Анатомията на Грей, CSI, Ghost Whispers и филма Lady in the water.











Хейдън Панатиери е участвала в сапунения сериал Guiding Light ( на бг май беше Пътеводна светлина) , а също и като малкото момиченце на Али Макбийл.










Джак Колман взема участие в прочутия сериал Dynasty - неговият герой изследва своята сексуалност и след два брака се оказва, че е гей. :)












Маси Ока има доста епизодични роли в комедии - като Scrubs (на снимката) и The Sarah Silverman Show. Преди да стане обсебения от комикси Накамура, е оказвал съдействие като специалист по специални ефекти в Карибски пирати: Сандъка на мъртвеца, Междузвездни войни и Хълк.









Milo Ventimiglia (не знам как се произнася :() също има богата телевизионна кариера - има епизодични роли в CSI, American Drems, Oposite sex и др. Снимката е филма Gilmore Girls (Момичетата на Гилмор).









Ейдриън Пасдар освен, че лети в небесата на Heroes, е летял заедно с Том Круз в известния филм Top Gun ( на снимката). Има и малки роли в Carlito's Way и Desperate Housewives.

No comments: