Thursday, May 3, 2007

Още информация за втория сезон на HEROES


Не ми се иска да класифицирам тази информация като нещо, което ще развали удоволствието, затова я слагам като новина.

Следващият сезон вместо да бъде само една заплетена история, разтягана през цялата година, вероятно ще бъдат две свързани една с друга хроники или "Volumes" (томове) ако спазваме терминологията на Heroes. Ще има повече епизоди, които ще изследват из основи един-единствен герой или личност - както е в "Company man".
Финалът на 1 сезон ще определи две основни идеи за продължение през втория сезон. Новата сага ще постави митологията на Heroes в един голям исторически сюжет , свързан със свръхспособнити династии. Фокусът ще бъде върху наследствеността, фамилния род и източника на свръхспособностите. Което означава, че по-старите генерации от герои - в това число татко Накамура и мама Петрели - ще получат повече екранно време.
И евентуално, вместо да се спрасява просто една мажоретка или град, "Volume 2: Generations" (Том 2 - Поколения) ще съдържа история за спасяването на цялата планета.
Като потвръждение на това, актьорът, който се превъплъщава в Мохиндър Суреш, споделя, че следващата година неговият герой ще обикаля целия свят.

Източник: EW

No comments: